Pisk godt sammen ingrediensene til pannekakene. Stek disse.
Fyll:
Legg rosinene i bløt i rom noen timer. Knus valnøttene og bland dem med rosinene, melis og pisket krem. (Ønskes en syrligere masse, kan pisket krem erstattes med rømme) Legg fyllet i pannekakene og brett disse i et triangel. Legg de fylte pannekakene i et ildfast fat. Hell over sjokoladesaus.
Sjokoladesaus:
Pisk egg og melis, tilsett melk, sjokoladebiter, fløte og vailjestang. Pisk kontinuerlig i vannbad til sjokoladen er smeltet. Flamber med rom. Du kan dekorere med bær om ønskelig.
Appelsin og aprikos bidrar med farge og gin med friskhet - og ytterligere kick får smaken med litt nellik. Jula varer helt til påske - og påsken helt til jul.
Svart hvitløk - black garlic - er en ingrediens som kokker er veldig fascinert av. Slik hvitløk får du kjøpt og selv om prisen er høy, er den drøy i bruk, og verd hver krone for resultatet den gir.