Pisk godt sammen ingrediensene til pannekakene. Stek disse.
Fyll:
Legg rosinene i bløt i rom noen timer. Knus valnøttene og bland dem med rosinene, melis og pisket krem. (Ønskes en syrligere masse, kan pisket krem erstattes med rømme) Legg fyllet i pannekakene og brett disse i et triangel. Legg de fylte pannekakene i et ildfast fat. Hell over sjokoladesaus.
Sjokoladesaus:
Pisk egg og melis, tilsett melk, sjokoladebiter, fløte og vailjestang. Pisk kontinuerlig i vannbad til sjokoladen er smeltet. Flamber med rom. Du kan dekorere med bær om ønskelig.
Stopper du opp i taxfreebutikken på neste utenlandsreise, er det en håndfull interessante nyheter du kan plukke med deg hjem - som julegave til deg selv eller andre.
Vingården Milestii Mici i Moldova huser verdens største vinkjeller med rundt to millioner flasker som Moldova har søkt om Unesco-beskyttelse for. Men hvorfor er det så mange flasker til overs fra 1986-årgangen?