Hjemmelaget grillburger

Ingredienser
600 g kjøttdeig
1 hakket løk
1 dl vann
1 egg
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss olje
4 hamburgerbrød
2 tomater
Salatblader

Fremgangsmåte

1. Del løken i to og finhakk den ene halvparten. Bland kjøttdeig, løk, salt, pepper, egg og vann.

2. Form hamburgere av farsen, pensle godt med olje og grill dem ca 5 minutter på hver side.

3. Grill brødene lynraskt og del dem i to. Legg på hamburger, salatblader, løkskiver og tomat.
3 Serveringstips:
Lag hamburgerdressingen selv: 1 dl majones, 1 ss ketchup, 1 fedd hvitløk (knust), 1 ss sitronsaft. Bland alt. Tilsett litt finhakket chili hvis du liker sausen hot!

Sendt inn av Torill Berge

Forsiden akkurat nå
Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast
+
Tester

Pinot noir-kupp fra Sonoma Coast

Det er en av de mest interessante vinnyhetene i basis i juli. Men også

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En kyllingpai med spinat er perfekt sommerferiemat
Dagens rett

En kyllingpai med spinat er perfekt sommerferiemat

Gjør den klar hjemme og ta den med på piknik, stranda eller tur i skogen. Den kan selvsagt også spises hjemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her