- Ha sylteagurk, kapers, estragonblader og ansjosfileten i en foodprosessor.
- Kjør det til en fin masse.
- Rør massen godt inn i majonesen.
Her finner du flere gode remulader og sauser.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er veldig enkelt å lage din egen remulade. Den smaker mye bedre enn den du får kjøpt i butikken.
Her finner du flere gode remulader og sauser.
Sendt inn av Matprat.no
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Les hele sakenMed så mye deilig sopp og tyttebær i skogen tjuvstarter vi høstsesongen og serverer en viltgryte med en vri.
Les hele sakenAt disse vinene er så strålende, har med måten druene er dyrket på, opprinnelse og kompetansen bak.
Les hele sakenDet er nemlig navnet på denne roséen – og den unike hvitvinen den har følge med, er i en liga for seg.
Les hele sakenEn smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Les hele sakenGrilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele saken