Hjemmelaget viltsaus
Foto: Anne Manglerud

Hjemmelaget viltsaus

Her er en enkel oppskrift på hjemmelaget viltsaus. Garantert verd jobben og smaker herlig.

Fremgangsmåte

Sil opp kraften/sjyen. Smelt smør i en kjele og rør inn melet, la blandingen bli brun.

Spe med kraft/sjy under omrøring. Kok opp og la småkoke i ca. 10 minutter.

Tilsett rømme, geitost eller tyttebær og enebær og smak til med salt og pepper.

Server sausen til viltstek med kokte poteter, rosenkål, ristet småløk og sopp, sprøstekte baconterninger og rørte tyttebær.

Flere gode sauser

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

4
4/5 etter 88 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen