Hot pytt i panne

Hot pytt i panne

Lage en skikkelig pytt i panne som får det til å kjennes i panna de også. Med hvitløk, chili og paprika lover vi at smaken sitter lenge.

Fremgangsmåte

Poteter og løk stekes møre i en varm panne i ca 10 minutter. Ha i de øvrige ingrediensene i slutten av steketiden. La alt få en gyllen farge. Det tar ca 10 minutter. Smak til med salt og pepper. Knekk eggene over og la dem stivne mens du bærer pannen til bordet. Dryss over koriander eller persille. Server med ferskt brød og en grønn salat.

Tips:
Retten kan serveres med eggeplommene i skallet. Du kan bruke persille i stedet for koriander. Nøttene kan byttes ut med stekt pølse eller kjøttrester.

Lyst på en annen pytt i panne så finner du den her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du svært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen