Jordbæris, verdens enkleste

Ingredienser
450g frosne jordbær
ca. 1,5 - 2 dl fløte
1,5ts vaniljesukker
2ss melis

Fremgangsmåte

Ha de frosne bærene i en kjøkkenmaskin med kniver i bunnen, strø på melis og vanilijesukkeret. Sett på lokket og kjør dette i ca. 10 sekunder.
Spe deretter forsiktig med fløte mens maskinen går til du ser at det blir en god iskonsistens. Da er det bare å scoope isen ut av bollen og rett i dessertglass eller iskjeks.
Pynt gjerne med appelsinfilèer og litt kokos! En sikker vinner blandt liten og stor! Har du ikke jordbær er både rips og tyttebær også veldig godt!

Sendt inn av Leif Rune Hellevik

Forsiden akkurat nå
Disse munnfullene er uimotståelige og det er en ingrediens som sørger for det
Ukens kake

Disse munnfullene er uimotståelige og det er en ingrediens som sørger for det

Vel er kokos og -makroner veldig godt, men når de også får pistasjnøtter på ingredienslista, ja da blir de knallgode.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris
+
Godbiter i pollisten

Sjelden 2014- og 2015-champagne fra Avize til super pris

Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen
+
Ukens vin

Leskende sommerlig rødvin fra Paradis-dalen

Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag
Dagens rett

Om du ikke får nok ost, er dette det du skal gjøre med kyllingfileten til middag i dag

En enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her