Kalkun-stuffing av brød
Foto: brent Hofacker

Kalkun-stuffing av brød

Det er ikke uvesentlig hvordan du steker kalkunen. Heller ikke hva slags stuffing du bruker. Her er oppskriften på Kalkun-stuffing av brød.

Fremgangsmåte

Legg sviskene i portvinen minst et par timer.

Rist brødterningene i ovnen ved 200 grader til de er gyldne. Rist litt på stekeplaten innimellom så det blir jevnt stekt.

I mellomtiden freses løk og hvitløk i olje eller smør. Tilsett eple, selleri og valnøtter. Løft også ut sviskene og la de frese med på slutten. Det skal ikke stekes ferdig, kun varmes opp.
 
Bland så med det ristede brødet, dryss over litt timian og salvie, salt og pepper. Rett før det skal i ovnen dynkes det med portvinen. Fylles enten i kalkunen, eller stekes i egen form den siste halvtimen.
 
 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 68 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen