Kålrotstappe med potet og gulrot
Foto: Mari Svenningsen

Kålrotstappe med potet og gulrot

Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.

Fremgangsmåte

Skrell og skjær kålrot, gulrot og poteter i mindre biter. Kok alt sammen i vann til det er mørt.

Hell fra kokevannet og damp grønnsakene.

Mos grønnsakene med en moser, tilsett fløte og smør til passe tykk mos.

Smak til evt. med litt salt og rikelig med nykvernet pepper.

Like før servering tilsettes finhakket bladpersille.

Flott farge og deilig smak som passer godt til røkt og salt kjøtt. Godt til tykke skiver av bacon eller stekt bayonneskinke.

Sendt inn av Matprat.no

4
4/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen