Kalvefilet med tunfisksaus

Kalvefilet med tunfisksaus

Denne retten er rask og lage, og smaker himmelsk. Du får selvfølgelig oppskriften på hvordan du lager tunfisksaus.

Fremgangsmåte

Del kalvefilet i åtte små biffer. Stek dem 2-3 min på hver side i en panne. La kjøttet hvile 5 min før det serveres.

Skrell sellerirot og kutt i små biter. Kok helt mør i melk.

Kjør til puré med noe av melken og smøret. Smak til med salt og pepper.

Press saften ut av sitronen. Hell oljen av tunfisken og bland alt sammen bortsett fra oljen i en mikser.
 

Tilsett oljen som i en tynn stråle som når du lager majones, spe med vann og kjør den til en luftig saus. Tilsett finhakket bladpersille og hell sausen over kjøttskivene like før servering.

Strø over sitronskall, kapers og persille.

 Se flere spennende kalveoppskrifter her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

 

Sendt inn av Inkognito

5
5/5 etter 9 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen