Kjøttboller med salsa og potetmos

Kjøttboller med salsa og potetmos

Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens elv og det gjør potetmosen også.

Fremgangsmåte

Kna sammen alle ingrediensene og lag små boller. Stek bollene på middels varme i ca. 10 minutter.

Lag potetmos etter oppskrift nedenfor.

Hakk paprika i fine biter, og bland den i salsaen.

Server med nachochips.

Potetmos:
Skrell potetene og kok dem møre. Ta dem opp og del dem i grove biter. Mos potetene og rør inn varm melk og smør. Rør godt. Smak til med salt, pepper og muskat. Rør inn egget til slutt.
 

NB! Potetmosen bør ikke koke etter at egget er tilsatt.

Her finner du mange oppskrifter med kjøttboller

Flere retter med kjøttdeig

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen