Kryddersild med hvitløk og timian
Foto: Bent Raanes og Sarah Cameron Sørensen

Kryddersild med hvitløk og timian

Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.

Fremgangsmåte

Finhakk hvitløk og rødløk. Bland crème fraiche med sitronsaft, salt, sukker og pepper.

Tilsett finhakket hvitløk og rødløk, ha i timian og smak til med sukker og ev. salt eller pepper.

Hell laken fra silden og bland sildebitene forsiktig med den nye sausen. Ha det hele over i et rent, pent glass eller krukke.

Tips: La silden stå over natten for å trekke til seg smaken .

Se flere deilige oppskrifter på nedlagt sild her

Slik lager du de gode silderettene

Se hvordan du lager din egen sursild her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Norges sjømatråd

5
5/5 etter 10 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen