kylling enchiladas

Ingredienser
6 stk tortilla

500 g kyllingfilet

1 stor løk/rødløk

1 rød paprika

1 grønn paprika

2 fedd hvitløk

1 ts paprikapulver

1 ts malt spisskummen

1 ts tørket koriander

1/2 ts fenikkel

salt og pepper

250 g revet gul ost, cheddar

jalapeno-chili

tomatsalsa

Fremgangsmåte

Skjær kylling, løk, hvitløk og paprika i tynne strimler.Krydre kyllingen med salt og pepper og stek strimlene i en varm panne.

Stek grønnsakene myke og gylne i olivenolje.Bland sammen kylling, grønnsaker og krydder.Fordel blandingen på tortillaene. Topp med salsa, jalapeno og revet ost.Pakk godt sammen så fyllet holdes på plass.

Legg de fylte tortillaene i en ildfast form, topp med resten av salsaen og revet ost.Gratiner i ovn ved 225 grader ( bruk gjerne grill) i 10-12 minutter.De skal bli gylne og sprø.

Tips:

Rømme, guacamole, salat og bønnestuing smaker også godt til enchilada.

Kylling kan erstattes med biff- eller svinekjøtt i strimler.

Sendt inn av Elin Lisbakken

Forsiden akkurat nå
Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken
+
Tester

Nyheter: Storfint besøk med historisk sus i taxfree-butikken

Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En smak fra verdens mest unike vinområde
+
Godbiter i pollisten

En smak fra verdens mest unike vinområde

Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Basishyllas skjulte perle til 199,90
+
Ukens vin

Basishyllas skjulte perle til 199,90

Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen
+

Worlds50Best: Kadeau er tredje beste restaurant i Norden - møt mannen bak suksessen

Selvlært, introvert og stille: Dette til tross er Nicolai Norregaard blitt en kokkestjerne ulik de fleste andre og med totalt 3 Michelinstjerner for sine restauranter Kadeau på Bornholm og i København.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her