- Fres lĂžken i olje i two minutter, tilsett karripasta, senk varmen og fres videre i to minutter. Tilsett kyllingfiletene og stek i tre minutter.
- Ryst kokosmelken og hell den over kyllingblandingen. Smak til med salt. Kok opp, legg pÄ lokk og sett i ovnen, 120 grader i en time.
- Server kokt thairis til samt en salat av honningmelon i terninger, issalat eller annen sprĂž salat, ristede melonfrĂž, finhakkede peppermynte- og sitronmelisseblader.
- Hell over en dressing av en teskje flytende honning, to teskjeer risvinseddik og to teskjeer god olje.
PrĂžv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Flere gode internasjonale retter finner du her
PrĂžv en av disse 13 thaiinspirerte oppskriftene
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig