Kyllingfilet på linse- og spinatseng
Foto: Astrid Hals

Kyllingfilet på linse- og spinatseng

Legg fileten på en linse- og spinatseng, og du har en rett du garantert vil lage igjen.

Fremgangsmåte

Fres finhakket løk i olje til den blir blank. Ha i hakket hvitløk og krydder og rør alt godt sammen. Tilsett linser og vann og la det småkoke i ca. 20 minutter til linsene er møre. Rør av og til.
 
Stek kyllingfiletene i olje i en panne 3-4 minutter på hver side. La dem hvile mens du gjør ferdig retten.
 
Skjær et kryss i toppen på tomatene og ring rundt stilken. Slipp tomatene noen sekunder opp i kokende vann til skinnet begynner å løsne. Ta opp tomatene og legg dem over i iskaldt vann og flå av skinnet.
 
Skjær tomatene i terninger. Vend tomatene og frisk spinat inn i linsene. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
 
Server kyllingfiletene på en seng av linser, spinat og tomat. Pynt med stekte sherrytomater og server med godt brød.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen