Kyllingkjøttbrød
Foto: Synnøve Dreyer

Kyllingkjøttbrød

Fremgangsmåte

Skjær brød i terninger og rist dem i en tørr stekepanne.

Rør sammen løk, hvitløk, persille, egg, ketchup, salt og pepper i en bolle. Vend inn parmesan og brødbiter. Tilsett kyllingkjøttdeig og bland alt godt sammen.

Form kjøttfarsen til et brød, og legg det over i en smurt brødform. Press kjøttbrødet lett sammen med baksiden av en skje.

Ha over revet ost og stek kjøttrullen i stekeovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter. Ha over ristede pinjekjerner og frisk timian ved servering.

Server kjøttbrødet med kokte grønnsaker, sjysaus og poteter eller helt enkelt med salat og brød.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen