Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus
Foto: Matprat/Astrid Hals

Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus

Server grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? Det blir det mye og god smak av. For å lage den litt ekstra spicy kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.

Fremgangsmåte

Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør.

Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.

Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen på 225 grader i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt.

Dryss over litt mer krydderurter rett før servering. Servér med kokte poteter eller ris.

Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.

De beste oppskriftene med kylling

Her finner du veldig mange oppskrifter med kylling

Pastaoppskrifter i Apéritifs kokebok

Hjemmelaget pasta  

Hjemmelaget tagliatelle  

Hjemmelaget pasta (glutenfri)

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen