Kyllingrulade-symfoni
Foto: Alf Börjesson

Kyllingrulade-symfoni

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marinaden. Ha hvitt kjøtt og marinaden i en plastpose. Knyt posen og bland godt. Legg posen i kjøleskap.

Legg 3 av kyllingfiletene mellom to lag plastfolie og bank dem lett ut, ca. ½ cm tynne. Den siste fileten skjæres i 4 tynne strimler. Legg filetene i urtemarinade og la dem marinere 1 time eller så lenge du har tid.

Kok opp en liten kjele med vann. Lag et kryss i skinnet på toppen av hver tomat. Legg tomatene i kokende vann ca.10 sekunder. Ha dem over i en bolle med iskaldt vann og ta av skinnet. Del tomatene og skrap ut frøene med en teskje. Skjær tomatene i små biter. Ha i oliven i ringer og bland inn chilisaus.

Ta opp de utbankede kyllingfiletene fra marinaden og tørk dem litt. Dryss på litt urter, fetaostterninger delt i to og noen av tomatbitene fra tomatsalsaen (ikke så mye av sausen). Ha på krydder. Rull sammen og fest med to ostepinner. Stek ruladene i en panne med litt olje og etterstek i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.

Skrell den nederste delen av aspargesene og tvinn en kyllingstrimmel rundt. Fest med to ostepinner. Stek dem i panne med litt olje. Server kyllingsymfonien med tomatsalsa og for eksempel urtestekte poteter.

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen