Lammewraps med couscous og aioli
Foto: Mari Svenningsen

Lammewraps med couscous og aioli

Pakk inn lammekjøttet i wraps. Det er like lettlaget som taco, men med marokkansk smak. Med det deilige tilbehøret blir rette garantert en suksess rundt bordet.

Fremgangsmåte

Hell oljen av fetaosten, men ta var på oljen og chilien.

Skjær lammeskivene i strimler og krydre med salt og pepper.

Stek kjøttet til det har fått stekeskorpe rundt hele.

Ha i oljen etter fetaosten og chili etter smak. La det steke i 2 minutter til mens du vender av og til.

Kok couscous etter anvisning på pakken.

Varm tortillaen etter anvinsing på pakken.

Smør aioli på hver tortilla, ha på couscous, kjøtt og fetaost. Rull sammen.

Serveres med en frisk salat.

Tips: Du kan godt krydre lammekjøttet litt ekstra. En krydderblanding fra Marokko eller Midtøsten vil gjøre susen.

Wraps for enhver smak

Det er enklere enn du tror å lage aiolien selv

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Maptrat

5
5/5 etter 26 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen