Aioli på Hellstrøms vis
Foto: bigacis

Aioli på Hellstrøms vis

Her er oppskriften på aioli slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake.

Fremgangsmåte

Del hvitløkfedd og ta ut spiren. Knus hvitløk med kniven og hakk fint. Legg hvitløken i en liten mikser og kjør til puré.

Tilsett eggeplommene, salt og sitronsaft. Tilsett litt og litt olivenolje og kjør til en tykk masse.

Avslutt gjerne med litt varmt vann slik at den ikke skiller seg. Oppbevar i tett boks i kjøleskap.

Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm

Her finner du oppskrifter på andre deilige sauser

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Eyvind Hellstrøm

4
4/5 etter 720 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen