Bunn:
Smelt smør og avkjøl lett. Skill to av eggene og hold av eggehvitene til marengsen. Pisk eggeplommer med det resterende hele egget med sukker til eggedosis. Sikt i hvetemel og bakepulver. Vend inn smøret til slutt. Fyll deigen i en smurt kakeform på 22 cm.
Rabarbra:
Vask, skrell og kutt rabarbra i biter. Bland med sukker og la stå i 10 minutter før du fordeler det over kakebunnen.
Stek kaken i 40 minutter ved 200 grader. Ta den ut av ovnen, men ikke ut av formen.
Marengs:
Pisk eggehvitene stive med melis og bakepulver. Husk at både bolle og visp må være helt ren og fettfri.
Fordel marengsen over kaken . Bruk gjerne en sprøyepose for ekstra effekt.
Sett inn i ovnen igjen i ca 15 minutter til marengsen får gylne topper. Ta ut og avkjøl før du tar den ut av formen.
Her er flere oppskrifter med rabarbra
Her får du svært så praktiske kokketips