Marinerte laksekoteletter

Fremgangsmåte

Finhakk vårløken, hakk opp gulerøttene i små biter. Bland sennep og olje og bland dette med grønnsakene. Legg først et passende lag med marinade i bunnen av formen, legg så fisken over og dekk det hele med resten av marinaden. Legges kjølig til dagen etter.
 
Fjern all marinade, krydre fisken med salt og pepper. Legg fisken i folie og dryss over selleri, sopp og hvitløk. Spre noen klatter med smør over og pakk rundt folie. Lag et lite luftehull i folien.
 
La fisken kokes i smør og kraft i ca. 40-50 minutter i ca 200 grader. Saus er overflødig siden det blir så mye god kraft. Server poteter til og gjerne noen blader med salat med fetaost til. Dressing er så klart olivenolje.

Sendt inn av Øivind Storvik

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen