Moules Dark Bayer

Moules Dark Bayer

Blåskjell er både rimelig, lettlaget og velsmakende hurtigmat. Her har vi bayerøl i gryta for å sette en ekstra spiss på retten.

Fremgangsmåte

Bruk to gryter. Surr sjalottløk, hvitløk, tilsett bayer og persille i en gryte og kok under lokk i ca. 4 min. Lag Moules basisgryte, tilsett bayer blandingen når skjellene har åpnet seg. Rist, kok opp og server.

Tips: Det er best å dampe 1 kg blåskjell om gangen. Dersom du vil dampe større porsjoner bør du bruke en stor vid kjele.

Se mange deilig oppskrifter med blåskjell her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen