- Legg nudlene i kokende vann og la dem koke i 5 minutter. Avrennes godt, og legg de kokte nudlene på et fat til de tørker.
- Fres reker, kylling og hvitløk til kyllingen blir hvit. Tas opp og settes til side.
- Hell de piskede eggene i pannen og stek til en tynn pannekake. Snu pannekakene når undersiden er fast. Tas ut av pannen, rulles sammen og skjæres i tynne strimler. Eller den kan brytes opp i pannen før den tas opp.
- Fres bønnespirer til de begynner å bli myke. Tas opp av pannen. Ha i resten av oljen og fres nudlene til de er dekket av olje.
- Tilsett rekene og kyllingen sammen med halvparten av eggene, alle bønnespirene og resten av ingrediensene. Blandes godt og gjennomvarmes.
- Legg nudlene på et fat og pynt med resten av eggestrimlene og legg sitronbåter langs kanten av fatet.
I Thailand foretrekker man de brede, flate nudlene, laget av ris, men retten kan lages med eggenudler, "cellofannudler" eller vermicelli.
Se alt det andre deilige du kan lage med nudler