Grillet fisketaco med kålsalat og meksikansk crema
Apéritif

Grillet fisketaco med kålsalat og meksikansk crema

Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.

Fremgangsmåte

Fyr opp grillen.

Lag marianden ved å blande olivenolje og kryderne i en stor bolle. Vend fisken i marinaden og la stå til grillen er varm.

Ha fisken på grillen og grill den på høy varme i et par minutter på hver side. Ta fisken over på indirekte varme og grill til den er gjennomstekt. Fisken er ferdig når den så vidt flaker seg når du presser lett på den med fingeren.

Lag mekiskansk crema ved å blande alle ingrediensene sammen i en liten bolle. Smak til med salt. Ha olivenoje, hvitviseddik, sukker, salt og pepper i et lite glass med lokk. Rist godt til du har en tykk vinaigrette. Bland sammen spisskål, vårløk, koriander og reddik i en stor bolle sammen med vinaigretten. 

Grill maistortillas raskt på grillen til de er varme.

Server varme maistortillas med grillet brosme, kålsala og meksikansk crema.

Her finner du flere spennende tacoppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Stekt havabbor blir ekstra lekker med spinatsaus og blomkål
Dagens rett
Stekt havabbor med ristet blomkål og spinatsaus

Stekt havabbor blir ekstra lekker med spinatsaus og blomkål

Om sommeren er havabbor en hyppig gjest i fiskedisken. Med denne oppskriften får du garantert mersmak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Sitronsorbet blir enda bedre etter maten med litt vodka og prosecco
Ukens drink
Sgroppino drinkoppskrift med prosecco, vodka og sitronsorbet

Sitronsorbet blir enda bedre etter maten med litt vodka og prosecco

Sitronsorbet er en klar sommerfavoritt. Denne voksne versjonen skaper stor glede rundt bordet som alternativ til dessert.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni
Dagens rett
Italiensk kyllinggryte

En Italienskinspirert kyllinggryte smaker fortreffelig i juni

Kylling og tomat er lett mat og selv om den er varm, er det et fint alternativ som søndagsmiddag i juni.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til grillet ørretfilet smaker det meste godt
Dagens rett
Ørretfilet på grillen

Til grillet ørretfilet smaker det meste godt

Her foreslår vi å legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av. Så enkelt og så godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Nyt smaken av Toscana med eksklusive viner fra Chianti Classico
Matkurs og vinkurs
Vinkurs 17. oktober i Oslo

Nyt smaken av Toscana med eksklusive viner fra Chianti Classico

Smak noe av det aller beste fra Chianti og Toscana når Chiara Leonini fra det anerkjente vinhuset Fèlsina inntar hovedstaden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Stor test av sider – her er sommerens beste sidere
+
Tester
Sommerens beste sider 2022

Stor test av sider – her er sommerens beste sidere

Sider er perfekt om sommeren, og passer til hverdag og fest. Her finner du årets beste sider.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her