Omelett med brokkoli, spekeskinke og ruccola
Foto: Matprat/Synøve Dreyer

Omelett med brokkoli, spekeskinke og ruccola

Dette er en omelett som er veldig god til lunsj. Brokkoli, spekeskinke og ruccola setter en ekstra spiss på den.

Fremgangsmåte

Del opp brokkolien i små buketter og kok dem til knapt møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dem renne av seg.

Pisk sammen egg, vann og salt. Smak til med nykvernet pepper.

Smelt smør i en middels varm panne og hell i røren. Legg på ferdig kokt brokkoli og tomatbåter.

Dryss revet ost på toppen. Legg over et lokk og la pannen stå på svak varme til eggene har stivnet og osten har smeltet.

Server eggepannen med skiver av spekeskinke og ruccolasalt.

Godt brød og en større salat er perfekt tilbehør dersom du serverer omeletten som middag.

Tips: For en perfekt omelett kan du sette hele pannen inn i stekeovnen på ca 200 grader til toppen har satt seg og er gylden.

Pass bare på at håndtaket tåler varmen.

Flere deilige oppskrifter på omelett finner du her

Andre oppskrifter med egg finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 32 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen