Ostekake med kiwi og jordbær

Fremgangsmåte

Pynt:
Kiwi i skiver eller Jordbær Denne kaken er meget enkel å lage, siden ingrediensene stort sett kommer riktig oppmålt rett fra butikken!
 
Bunn:
Knus Digestive-kjeks og bland det med smeltet smør i en bolle. Fordel det ut over kakeformen, og press det ned med f.eks. en rund tallerken. Sett formen i frysen ca 15. min.
 
Fyll:
Kok opp 2,5 dl vann og løs ut en pakke sitrongele. La platen stå på svak varme og rør ut en pakke Philadelphiaost, samt ett beger rømme. Pisk krem av en kartong kremfløte og rør inn sammen med ett beger lettrømme.
 
Hell hele blandingen i kakeformen, og sett det til avkjøling i kjøleskapet. Etter et par timer er kaken stiv og kan pyntes med kiwi eller jordbær.

Sendt inn av Olav Nome

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak
Dagens rett

Bacalao på italiensk betyr ekstra mye god smak

Denne oppskriften er fra Liguria, hvor de tradisjonelt bruker tørrfisk - derav navnet stoccafisso - men klippfisk er også utmerket her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helgekosen blir ekstra god med andebryst, søtpotetmos og rødløkskompott
Dagens rett

Helgekosen blir ekstra god med andebryst, søtpotetmos og rødløkskompott

Andebryst slik du får det på restaurant, kan du fint lage hjemme. Bare følg denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Svanen bykser oppover verdens beste bar-lister

Nå er Svanen verdens 74. beste bar og Oslo har fortsatt to barer blant de 100 beste, ifølge Worlds50Bestbars.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

London setter fortsatt tonen for cocktailbarer – og noen går enda lenger - som Rémy Savage
+

London setter fortsatt tonen for cocktailbarer – og noen går enda lenger - som Rémy Savage

London er en magnet på unge talenter og et episenter for trendsettende barkonsepter og innovative cocktails. Metropolen byr på et svimlende bredt utvalg, og er et sted hvor trender skapes. Også trender bortenfor trendene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den perfekte fredagssnacksen er med bacon, kylling, aubergine og pesto
Dagens rett

Den perfekte fredagssnacksen er med bacon, kylling, aubergine og pesto

En skikkelig godbit er hva vi frister deg med til fredagskosen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her