Ostepai
Foto: Ragge Strand

Ostepai

Denne paien er det kjapt å lage. Den passer både til hverdags og fest.

Fremgangsmåte

Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk den ut i en smurt paiform. forstek paibunnen.

Lag fyll:
Fres løken blank i smør og fordel den i paiskallet sammen med skinke, laks eller ansjos.
 
Dryss osten over. Bland sammen egg, melk, persille og pepper og hell eggeblandingen over osten.
 

Stek retten videre til eggeblandingen er stivnet. Server den varm, gjerne med en grønn salat til.

Her finner du oppskrifter til langt over 100 paier

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen