Clotilde Davenne Saint Bris 2012

Kyllingfilet egner seg ypperlig til grilling. Marinerer du den i pasjonsfrukt blir du griillkonge.
Bland sammen løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer.
Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kyllingen, det er praktisk og lettvint.
Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.
Server med kyllingfiletene med en god salat, saus og pynt med frisk vannmelon og pasjonsfrukt.
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøttFoto:Eva Brænd