Pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Pasjonsfruktmarinert kyllingfilet

Fremgangsmåte

Bland sammen løk og pasjonsfruktkjøtt med resten av ingrediensene til marinaden. Hell marinaden over kyllingfiletene og la dem marinere minst 2 timer.

Bruk gjerne en dobbel plastpose når du skal marinere kyllingen, det er praktisk og lettvint.

Tørk av kyllingfiletene (evt.del filetene i to) og krydre med salt og pepper. Grill filetene på moderat varme ca. 5 minutter på hver side og la dem hvile like lenge.

Saus:
Skrap ut pasjonsfruktkjøttet til sausen og sil fra steinene. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med salt og kvernet pepper.

Server med kyllingfiletene med en god salat, saus og pynt med frisk vannmelon og pasjonsfrukt.

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøttFoto:Eva Brænd

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen