Pebre - hot salsa
Foto: Bengt Wilson

Pebre - hot salsa

Pebre er Chiles svar på salsa. Den brukes mye til stekt og grillet kjøtt og fisk. Ingrediensene er sterke små chilier, løk, hvitløk, tomat og koriander. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Bland olivenolje, eddik og vann i en bolle. Pisk det sammen med en visp. Tilsett resten av ingrediensene, bland godt og la det stå ca. 2 timer for å trekke smak.

Chilensk salsa som blir mye brukt til stekt kjøtt.

Slik lager du salsa selv

Mange oppskrifter med salsa finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen