Pestomarinert steinbit
Foto: 00one

Pestomarinert steinbit

La steinbiten få bade litt i pesto før du legger den i stekepanna. En deilig rett du kommer til å lage flere ganger.

Fremgangsmåte

  1. Lag pesto selv eller kjøp ferdig på glass.
  2. En vanlig filet av steinbit Skjær fileten i passende stykker Fyll ca. 5 spiseskjeer pesto i en plastpose. Legg fiskestykkene i posen og bland det godt. La det ligge i posen 1 times tid eller lenger hvis du har tid.
  3. Fisken stekes gyllen og fin i olivero eller vanlig margarin.
  4. Serveres med kokte poteter og wokede grønnsaker, brokkoli og staver av gulrøtter.
  5. Lag gjerne en fiskesaus til, det fins mange gode fra pose f.eks. Lofoten fiskesaus. Rømme til kan også gjøre susen. Serveres gjerne med en god hvitvin.

Se alt det lekre du kan lage med steinbitSe alt det lekre du kan lage med steinbit

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Eva Lilly Lund

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her