Pizzasnurrer med mye deilig smak
Foto: Matprat/Astrid Hals

Pizzasnurrer med mye deilig smak

Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den selv. Her er oppskriften på det hele.

Fremgangsmåte

  1. Lag pizzadeigen og la den stå til heving mens du lager kjøttsausen.
  2. Kjøttsaus:
  3. Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna.
  4. Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.
  5. La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.
  6. Sett ovnen på 225 grader.
  7. Kjevle ut pizzadeigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.
  8. Skjær pølsen i ca. 1 ½ cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir.
  9. Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.
  10. Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.
  11. Stek på 225 grader i ca. 15 minutter.t

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her