Pizzasnurrer med mye deilig smak
Foto: Matprat/Astrid Hals

Pizzasnurrer med mye deilig smak

Her er oppskriften på pizzasnurrer med ekstra mye smak. Du kan lage pizzadeigen selv eller kjøpe den ferdig. Vi foreslår at du lager den sel. Her er oppskriften på det hele.

Fremgangsmåte

Lag pizzadeigen og la den stå til heving mens du lager kjøttsausen.

Kjøttsaus:
Brun kjøttdeigen i oljen på sterk varme i to omganger. Ha all kjøttdeigen tilbake i stekepanna.

Tilsett løk, hvitløk, tomater, tomatpuré, salt, pepper og vann.

La sausen småkoke i ca. 10 minutter til den blir ekstra tykk. Dryss over basilikum.

Sett ovnen på 225 grader.

Kjevle ut pizzadeigen på et stekebrett til en avlang firkant, ca. 30x50 cm. Smør kjøttsausen utover og rull sammen deigen til en pølse.

Skjær pølsen i ca. 1 ½ cm tykke skiver og legg dem på et stekebrett kledt med bakepapir.

Dryss på ost og eventuelt litt ekstra fyll, f.eks. paprika og ananas.

Etterhev pizzasnurrene i ca. 10 minutter.

Stek på 225 grader i ca. 15 minutter.
 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 3 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen