Pytt i panne

Pytt i panne

Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.

Fremgangsmåte

Egg stekes hele slik du liker det best.
 
Stek løken i smør/olje i stekepanne. Ha i poteter og gulrøtter. Brun lett. Ha så i pølsene og skjær dem i skiver før de legges over i panna sammen med potetskivene og brunes lett.
 
Fordel valnøtter over og til slutt drysses finkuttet gressløk/timian/persille.

Legg eggene på toppen. 
 

Serveres varm gjerne sammen med en grønn salat og godt brød.

Se alt det gode du kan bruke poteter til

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Apéritif

5
5/5 etter 21 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen