Kjør alle ingrediensene i en food processor til dressingen får en glatt konsistens.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kjør alle ingrediensene i en food processor til dressingen får en glatt konsistens.
Sendt inn av Aperitif
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Det er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.
Les hele sakenLørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.
Les hele sakenVi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.
Les hele sakenJa, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.
Les hele sakenSom denne oppskriften som gir mye god smak på bare en halvtime.
Les hele sakenDrinken Manhattan ble selve symbolet på tv-serien Sex and the City. Med skotsk whisky får den en litt annen karakter. Men den gode varmende effekten har den i behold.
Les hele saken