Nøgne Ø Pale Ale

Lag en veldig rask lapskaus med med lam i. Følg den enkle oppskriften og du kan servere etter en halvtime.
Renskjær kjøttet og del det i terninger på ca. 2x2 cm.
Ha kjøtt og lapskausblanding i kjelen, dryss deretter over melet og rør dette inn.
Tilsett vann mens du rører og la det småkoke i 20-30 minutter.
Smak til med krydder og server med flatbrød og tyttebærsyltetøy.
Tips: I stedet for fryste rotgrønnsaker, kan du selvsagt bruke ferske. Velg like deler av poteter, gulrøtter og sellerirot kuttet i terninger på 2 x 2 cm.
Prøv en av våre andre oppskrifter på lapskaus
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange herlige oppskrifter med lam
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du vært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Matprat.no