Rødvinsmarinade
Foto: Synøve Dreyer

Rødvinsmarinade

Det er mange varianter av rødvinsmarinader. I denne oppskriften bruker du laurbærblad, timian og hvitløk. Og husk det er viktig med olje.

Fremgangsmåte

Bland alle ingrediensene til marianden. Ha kjøttet du ønsker å marinere (okse, kylling, svin, kalv) og marinaden i en plastpose.
 
Knyt posen og bland godt. La kjøttet marinere i minst to timer i romstemperatur, eller over natten i kjøleskap.
 
Kjøttet vil ta farge av rødvinen, så jo lenger kjøttet marineres desto mørkere blir kjøttet.
 

Mariner grillmaten selv - les artikkelen her

Flere deilige marinader og diper

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt Foto:Alf Børjesson

4
4/5 etter 190 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen