Rør forsiktig.
Ha til slutt i rips og fordel røren i porsjonsformer.
Stek ved 190 grader i 30 minutter.
Når kakene er ferdigstekte, pensles ripslake oppå slik at det trekkes godt inn i kaken. Sikt litt melis oppå og pynt med rips.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Rør forsiktig.
Ha til slutt i rips og fordel røren i porsjonsformer.
Stek ved 190 grader i 30 minutter.
Når kakene er ferdigstekte, pensles ripslake oppå slik at det trekkes godt inn i kaken. Sikt litt melis oppå og pynt med rips.
Sendt inn av Anne Brith Davidsen (tekst og foto)
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.
Dette er en oppskrift som gir alle muligheter for å utnytte kreativiteten. Barna vil også elske å leke seg til morsomme figurer som de etter på kan putte i munnen å kose seg.
Makroner er deilige. Denne oppskriften gir deg muligheten til å legge noe ekstra på, nemlig roser. De lager du selvfølgelig selv.
Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.
Les hele sakenMed vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenFinalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.
Les hele sakenLammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele saken