Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær
Foto: Nortura

Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær

Dette må du prøve på koldtbordet. Spekeskinka er faktisk norsk. Santa Kristina spekeskinke med aspargessalat, syltede beter og bringebær.

Fremgangsmåte

Syltede beter:
Kok opp vann, sukker, honning og eddik. Hell over de strimlede betene. La ligge minst 1 time før servering.
 
Aspargessalat:
Dersom aspargesen er trenete, skrelles den nederste delen av den før den deles i tynne skiver på langs. Bland urter, olje, eddik, salt og pepper til dressing og vend aspargesene i denne.

Legg betene på en tallerken med aspargesen i en krans rundt. Legg så skinken i et luftig nøste oppå grønnsakene.

Pynt med bringebærene og resten av dressingen.
 
 

Sendt inn av Santa Kristina

5
5/5 etter 29 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen