Sitrus- og karamellmarmelade

Sitrus- og karamellmarmelade

Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.

Fremgangsmåte

Skjær av skallet og den hvite hinnen på fruktene, og kutt fruktkjøttet i små biter.
Tilsett sirup, vaniljesukker og syltesukker.
La koke i ca. 10 minutter. Skum godt av.
Hell over på varme, rene glass. Skru på lokk. Oppbevar mørkt og kjølig.

Se alle våre andre oppskrifter på marmelade og syltetøy

Les mer om sitrusfrukter her

Se alt annet du kan lage med appelsiner

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Dansukker.no

5
5/5 etter 2 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen