Skinkebiff med Provence-grønnsaker
Foto: matpreat.no

Skinkebiff med Provence-grønnsaker

Skinkebiff med disse deilige grønnsakene må du prøve. Vi lover deg at du helt sikkert vil lage retten flere ganger.

Fremgangsmåte

Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
 
Foliebakte grønnsaker:
Vask grønnsakene godt før du finsnitter fennikel, løk og paprika, squashen kan deles i litt større biter. Vend grønnsakene i litt god olje og fordel i fire dobbeltlags foliepakker. Tett pakkene godt igjen og legg på grillen i 8-10 minutter.
 
Server skinkebiffene med grønnsaksmixen, grillede poteter og pesto.
 

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Med kapers og pesto-topping blir fiskemåltidet ekstra godt
Dagens rett

Med kapers og pesto-topping blir fiskemåltidet ekstra godt

Med appelsingulrøtter på siden blir det reneste festmåltidet midt i uka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Skaper revolusjon i det alkoholfrie markedet - med inspirasjon fra Noma
+

Skaper revolusjon i det alkoholfrie markedet - med inspirasjon fra Noma

Med Muri Drinks er en helt ny kategori av alkoholfrie alternativ oppstått. Så komplekse at mange sågar foretrekker dem foran vin – eller som ingrediens i drinker. Selv om det ikke var tanken bak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Annonse

Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge

Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv
Guide
Juleverksted: oppskrifter på lammerull, sylteflesk og sylterull

Start planleggingen nå: Lag lammerull og sylteflesk selv

Om ikke produksjonen blir så stor, blir i hvert fall stemningen god når du samler familien eller dine aller nærmeste venner til juleverksted. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 11. desember

Demp førjulsstresset med spennende vinsmaking

Før julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette
Dagens rett

Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette

Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her