Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. 2 minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i ca. 3-4 minutter.
Foliebakte grønnsaker:
Vask grønnsakene godt før du finsnitter fennikel, løk og paprika, squashen kan deles i litt større biter. Vend grønnsakene i litt god olje og fordel i fire dobbeltlags foliepakker. Tett pakkene godt igjen og legg på grillen i 8-10 minutter.
Server skinkebiffene med grønnsaksmixen, grillede poteter og pesto.
Med Muri Drinks er en helt ny kategori av alkoholfrie alternativ oppstått. Så komplekse at mange sågar foretrekker dem foran vin – eller som ingrediens i drinker. Selv om det ikke var tanken bak.
Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Før julens travle tider setter inn, inviteres du til en spennende vinsmaking med Bodegas Baigorri, presentert av den dyktige og erfarne alltid sprudlende sommelieren Henriette Batt.