Slik lager du enkelt focaccia

Slik lager du enkelt focaccia

Dette langpannebrødet er nesten en rett i seg selv. Du trenger bare litt spekeskinke og en salat ved siden av.

Fremgangsmåte

Lag en elastisk deig, så bløt som mulig, av mel, vann olje og gjær.

La heve i ca 30 minutter - trykk deigen ut i en dyp form.

Stikk hull i deigen med fingrene og hell over oljen, legg på løk.

Stek foccaciaen ved 240 grader i 15-20 minutter.

Se alle våre oppskrifter på focaccia 

Se alle våre gode oppskrifter på brød og andre typer bakverk

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Odd Hagenes, Hafrsfjord

4
4/5 etter 47 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen