Eplene deles i to eller fire og settes til koking med vann i en egnet kjele. Kokes til de er helt møre.
Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.
Eplene deles i to eller fire og settes til koking med vann i en egnet kjele. Kokes til de er helt møre.
Sendt inn av Apéritif
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Grønnsaker og couscous er to ingredienser som svært lett lar seg kombinere. Og når du legger til reker, lime, sitron og urter - ja da er det i tillegg duket for en fruktig hvitvin i glasset.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenDenne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele saken