Snadderpølser

Fremgangsmåte

Gode råd og tips
1. Kjøttet du skal grille må være mørt. Biff og koteletter er sikre i så måte. Av lam og svin kan stort sett alle stykkningsdelene brukes. Fettmarmorert kjøtt er saftigere enn magert.
 
2. Beregn rikelig mengde grillmat, 300-400 gr. Per person om du bruker kjøtt og pølser.
 
3. Ha gjerne ett lite lager med grillmat i kjøleskapet. Grillmat er holdbar 3-4 dager, avhengig av pakkemåte. Marinert kjøtt har enda lengre holdbarhet.
 
4. Ta kjøttet ut av kjøleskapet i god tid før det skal på grillen, frossent kjøtt må tines.

Sendt inn av

Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Må testes: Spennende britisk nykomling
+
Godbiter i pollisten

Må testes: Spennende britisk nykomling

For hvem kan si nei til lekre bobler, like syrefrisk og mineralsk chardonnay eller en sjarmerende rosevin?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo
+
Ukens vin

Vilt god historisk hvitvinsvaluta fra Alentejo

Denne hvitvinen hamler opp med (nesten) alt av chablis til sjømat og vegetar - og er friskere enn sine nordeuropeiske brødre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik steker du nudler med kylling - pad thai
Dagens rett

Slik steker du nudler med kylling - pad thai

Nudler blir ekstra gode når de stekes med kylling som i Thailand.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her