Sopp- og løksuppe

Sopp- og løksuppe

Fremgangsmåte

Bruk gjerne skogsopp til denne retten.
 
Stek sopp, purre og løk i smør i 5-10 minutter. Dryss over mel og spe med melk og buljong. La suppen småkoke i ca. 5 minutter. Rør inn matfløte og smak til med salt og pepper.

Pynt med litt finhakket rødløk, persille og soppskiver på hver tallerken.

Server suppen varm med godt fersk brød til.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

  Løksuppe  

Sendt inn av TINE Kjøkken/ Opplysningskontoret for meieriprodukter

5
5/5 etter 17 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen