Spansk burger
Foto: Matprat/Eva Brænd

Spansk burger

Prøv en spansk vri på burgeren. Med denne til middag blir det ekstra hot. Det er likevel du som bestemmer hvor sterkt det skal bli.

Fremgangsmåte

Rør inn salt, pepper og hakket grønnpepper i kjøttdeigen. Ikke rør for lenge, da blir deigen seig.

Del deigen i fire. Ha litt vann på en trefjel og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme, ca 3 minutter på hver side.

Fyll hamburgerbrødene med salat, burger, chorizo eller annen krydret salami, artisjokker, grillet paprika og oliven.

Dette er burgeren for deg som liker seriøst mye smak. Med grillet paprika, chorizopølse og artisjokker på laget blir dette en festburger med sting.

Tips: Det smaker ekstra godt om du lager hamburgerbrød og aioli selv.

Flere saftige burgere finner du her

Server gjerne noen av disse gode potetene ved siden av

Se alle de gode grilltipsene her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev


Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 30 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen