Stekt vaniljekrem med mandarinsorbet

Stekt vaniljekrem med mandarinsorbet

Fremgangsmåte

Kok opp melk og sukker. Pisk eggeplommer og maizena med litt melk. Tilsett den varme melken under stadig omrøring. Pisk inn oppbløtt gelatin og appelsinjuice samt vanilje. Hell i ønsket form og sett til avkjøling. Like før servering paneres kremen med en blanding av kokos og brødkrumme og stekes gyllen i olje. Dryss over revet mørk sjokolade.

Server vaniljekremkakene med mandarinsorbet lagt i et leie av mørk sjokolade som på bildet. Pynt med friske bær og mynte.

Se artikkel her 

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Her får du svært så praktiske kokketips

Få ukens kake som nyhetsbrev 

 

 

Sendt inn av Apéritif/Kulinaris

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen