Reinskav i burgerbrød - Suovas
Foto: Matprat

Reinskav i burgerbrød - Suovas

Norges aller beste fast-food - reinskav med asiatisk touch i burgerbrød.

Fremgangsmåte

  1. Legg pakken med suovas på benken til det er halvtint.
  2. Varm en stekepanne og ha i litt smør. Når skummet legger seg er det varmt nok til å steke kjøttet.
  3. Brun det i omganger, og ha deretter alt tilbake i stekepannen. Stek det til det er ordentlig stekt og sprøtt i kantene.
  4. Tilsett honning og soya og kok det til det begynner å tykne. Har det blitt for tykt så kan du tilsette litt vann.
  5. Vask grønnkålblader og rødkål, fjern stilker og kutt dem i fine strimler. Bland grønnsakene sammen med sesamolje og sitronsaft. Sett til side.
  6. Rør sammen snøfrisk og pepper.
  7. Grill eller varm briochebrødene. Bre over snøfrisk, legg på kålsalat og stekt suovas og topp med sesamfrø.
  8. Server gjerne med søtpotetchips eller ovnsstekte potetbåter.

Tips: Du kan også bruke vanlig reinsdyrskav i stedet for suovas, som er røkt reinsdyrskav.'

Våre utvalgte oppskrifter på reinsdyr 

Har du lyst til å lage en annen burger finner du mange her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her