Kjør alt i en blender. Sil og skum.
Tips:
Rocotopasta er en tykk peruansk chilisaus som selges i velassorterte butikker. Du kan evt erstatte med sriracha.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kjør alt i en blender. Sil og skum.
Tips:
Rocotopasta er en tykk peruansk chilisaus som selges i velassorterte butikker. Du kan evt erstatte med sriracha.
Sendt inn av Aymara
Dette er sikkert den eneste oppskriften du trenger for å lage denne populære sausen. Du lager den på maks 15 minutter.
Denne vrien på guacamole er med majones og ketchup. Topp som alternativ til Thousand Island-dressing.
For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.
Les hele sakenDenne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenOm du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Les hele saken