Tikka Masala

Ingredienser
1 stk hel kylling, eller bryst/lår i biter
2 dl yoghurt
2 ss garam masala
3 ss olje
3 fedd hvitløk
1 bokser tomat
1 dl kokosmelk
2 stk løk
koriander
salt

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader.


I en stor bolle, bland sammen yoghurt, garam masala, olje, knust hvitløk, tomat og kokosmelk. Smak til med salt.


Del opp kyllingen: Skjær av brystene og del dem i minst to biter. Skjær av lårene og del dem i minst to biter.


Vend dem godt rundt i yoghurtblandingen.


Legg i en ildfast form. Skjær løken i skiver og legg på toppen.


Stek i omtrent en time.





Servér med ris eller couscous og grønnsake og masse, frisk koriander.





TIPS: Du kan også bake grønnsakene sammen med yoghurtblandingen.

Sendt inn av Ole Helgedagsrud

Forsiden akkurat nå

Forsiden akkurat nå - 2

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet
+
Godbiter i pollisten

Se etter denne godbiten neste gang du er innom polet

For den er et av de beste kjøpene i sin prisklasse med fast plass i de 60+ største polutsalgene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Himkok tenker nytt og lanserer cocktail- og designmeny

Designelementene skal sågar auksjoneres den 11. september når de nye cocktailene lanseres.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne
+
Godbiter i pollisten

Dette er en av de aller mest historiske burgunderne

Og vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til
Dagens rett

Slike kyllinglår har du ikke smakt maken til

Saftig kylling på en smaksrik salat er som skapt for å skape god stemning rundt bordet. Prøv denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Men valpolicella var ikke død
+
Ukens vin

Men valpolicella var ikke død

Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her