Valnøttkake med marsipan

Fremgangsmåte

Runde kakeformer, 26 og 22 cm i diameter. I stekeovnen: 175 ° C, ca. 30 minutter.

Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og bland alt forsiktig med en slikkepott. Hell røren i formene og stek kakebunnene.
Ta av noen nøtter til pynt og grovhakk resten. Visp fløte og sukker til luftig krem. Ha litt krem i en sprøytepose. Smak resten av kremen til med portvin. Del kakebunnene i to lag. Dynk med kirsebærsaft eller melk. Fyll begge kakene med valnøtter og krem. Smør resten av kremen utenpå kakene. Legg den minste kaken oppå den store. Skjær marsipanen i tynne skiver og legg dem som skjell på hele kaken. Pynt med hele valnøttkjerner og vispet kremfløte.

Sendt inn av TINE

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen