Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.
Lag dine egne havrekjeks - de utkonkurrerer de fleste cookies. I denne oppskriften har vi brukt tørkede tranebær som setter en liten spiss på kjeksen.
Disse havrekjeksene smaker kjempegodt med smør og geitost både til frokost og til kaffekosen. Enkle å lage er de også.
Selv om denne desserten er mer enn søt nok, kan den med fordel serveres med mer søtt i form av iskrem.
Denne lekre hasselnøtt- og sjokolademoussen er perfekt følge til friske fruktsauser.
Med deilige hasselnøtter og fyldig zabaglione ved siden av blir denne kaken helt fantastisk. Her er oppskriften.
Sitronkaker er helt uimotståelige hvis du lager de på riktig måte. Her får du oppskriften som både gir deg søtt og syrlig med litt sprø motstand fra tertebunnen.
Disse muffinsene vil alle elske. Sjokolademuffins slår aldri feil og denne oppskriften rører du i hop på et øyeblikk.
Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.