Denne kaken vil du bake flere ganger. Følg den enkle oppskriften og du kan servere i løpet av en liten time. Kaken er veldig holdbar i kjøleskapet.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.
Noe enklere og bedre enn fruktdessert finnes nesten ikke etter et realt grillmåltid.
Å grille rabarbraen gir en morsom tilleggsvalør til smaken. Må prøves. Perfekt til iskrem.
Eple, mango og fersken passer ypperlig. Server med litt vaniljekesam.
Fersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susenFersken blir utrolig god når den er grillet, og sammen med vaniljeis og sitronmelisse, vil den gjøre susen.
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Grillet ananas smaker utrolig godt servert sammen med litt bær. Du kan også servere is eller vaniljekesam til.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.